Traineeship HBO/WO

Let’s make an offer you can’t refuse
Maak een geweldige start aan jouw carrière met dit twee-jarig traineeship en werk aan projecten waar jij met volle trots op naar terug gaat kijken. Jij gaat namelijk jouw creativiteit en kennis inzetten om een betere toekomst te creëren voor de havenstad Hoorn. In dit traject kom je in een team van zes trainees en samen ontwerpen jullie een betere en aantrekkelijke stad op de gebieden duurzaamheid, sociaal domein en economie. Jouw creatieve ideeën en frisse input zijn meer dan welkom!

Startsalaris €2702,- obv 36 uur p/w | volledige reiskostenvergoeding | €460 keuzebudget p/m

Het trainee-team brengt een verandering teweeg, met een blik op een betere en gelukkigere toekomst voor Hoorn. Je denkt mee met gave projecten, krijgt kansen en waardering voor jouw inbreng.
Je krijgt uiteraard ook de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, zodat je blijft groeien in jouw startende carrière.

De traineeships – time to change!
Heb jij lef en aanvoerders skills?

Innovatie
Duurzaamheid
Strategische Bedrijfsvoering
Change Management
Finance
City Marketing | Levendige Gastvrije Stad

Aanmelden?
Dit is helaas niet meer mogelijk. Vragen? 0658081085

Heb jij lef en aanvoerders skills?

Matching Day

Programma 15 april 2020

In verband met de Corona-crisis en de genomen maatregelen vanuit de overheid zal de Matching Day en het gehele Matchingstraject online en digitaal plaatsvinden.
De reeds aangemelde kandidaten krijgen hierover persoonlijk bericht. 

Gemeente Hoorn

De nieuwe Gouden Eeuw

De Gemeente Hoorn wilt groeien en de historische havenstad Hoorn graag uitbreiden. De organisatie maakt een nieuwe slag en zet zichzelf als vooruitstrevende gemeente op de kaart. Dit wordt gerealiseerd op basis van verschillende domeinen: Sociaal, Duurzaam en Schoon, Heel en Veilig. Maar ook op Citymarketing, Economisch en Bedrijfsvoering. 

Er is tijd en ruimte voor verandering! De gemeente Hoorn maakt plaats voor een nieuwe generatie, met jou als aanvoerder! Zo zijn we een traineepool aan het oprichten met nieuwe, jonge bruisende talenten. Deze traineepool gaat met een frisse blik een verjongende, toekomstbestendige stad opbouwen. Hierdoor krijgen jij en de trainees alle ruimte om aan verschillende projecten op strategisch niveau mee te denken, werken en realiseren!

Digitaal Magazine: “Hoorn: werken bij een gemeente met ambitie”

“Wat heeft Gemeente Hoorn te bieden?”
Een betaalde management traineeship van twee jaar!

“En na die twee jaar dan?”
Biedt Gemeente Hoorn een contract voor onbepaalde tijd aan!

“Okay, en wat zijn de werktijden dan?”
Bij Gemeente  Hoorn werk je 32-36 uur per week, waarvan een halve dag per week wordt besteed aan leer- en ontwikkelprogramma voor jou als trainee. Oh, en die 36 uur dat is fulltime basis. 

“Duidelijk, en dan zit je gewoon op kantoor?”
Je kan en mag op kantoor zitten maar gemeente Hoorn biedt flexibele werktijden- en plekken aan. Daarnaast zijn thuiswerkdagen ook heel normaal. 

“Interessant, en wat schuift het dan?”
Het startsalaris ligt op €2702,- op fulltime basis (36 uur p/w). Daarnaast krijg je €460,- bruto keuzebudget per maand, wat je gebruikt om leuke extra’s van te doen!

Annelotte Schoot
Recruitment manager

Tjabine van Kimmenaede
Recruitment Consultant

Sevi Yilmaz
Recruitment Consultant

Team Onboard

0658081085
hoorn@onboard.nl

De dresscode voor het evenement is Business. Voor inspiratie, klik hier.

Ja, het is enorm belangrijk dat jij je goed voorbereidt! Hieronder wat tips.

  • Zorg ervoor dat je lekker geslapen hebt, ongeveer 7 of 8 uurtjes is voldoende.
  • Een goed ontbijt is ook belangrijk. Probeer niet iets te eten dat je normaal nooit eet…je weet maar nooit.
  • Stress is jouw vijand. Daarom is het belangrijk dat je de avond hiervoor een grappig filmpje kijkt op YouTube. Lachen zorgt ervoor dat je gaat relaxen.
  • Leg de avond van te voren alvast klaar wat jij aan wil trekken. Dit scheelt tijd….en stress.
  • Leg je telefoon ook op een afstandje van je bed, zodat je niet over de wekker heen snoozed.

Belangrijke tips voor reeds aangemelde kandidaten:

Via de email heb je een bericht ontvangen omtrent belangrijke voorbereiding en aanleveren van personal movie pitch. Lees dit goed door en zorg dat je deze a.s.a.p. naar ons stuurt!

Privacy is een grondrecht van ons allemaal. Bij dit traject houden wij ons aan de AVG wetgeving en zullen alle persoonsgegevens worden vastgelegd in een beschermde omgeving van de overheid, in dit geval de gemeente Hoorn. Wanneer dit traject ten einde is, zullen alle persoonsgegevens van kandidaten worden vernietigd.

Wat jammer dat we je vraag nog niet beantwoord hebben maar, geen zorgen! App ons: 0658081085

Created with Sketch.

Talentpool

Wij hebben altijd kandidaten klaar staan die kunnen instromen wanneer het u uitkomt. Wij werven en selecteren continu kandidaten en nemen ze op in de talentpool. Unieke dienstverlening voor organisaties die continu talent willen laten instromen.

Created with Sketch.

Social Hunting

Het delicate Social Hunting past Onboard alleen toe bij kandidaten die dit op prijs stellen en alleen als de opdrachtgever een aanbod wil doen dat ver boven het marktgemiddelde ligt.

Created with Sketch.

Toolbox: Candidate experience

Onboard werving- en selectietrajecten zijn inspirerend voor opdrachtgevers én kandidaten. Ook een afgewezen kandidaat kan een ambassadeur worden!

Recente reviews

Bel Onboard Bel mij terug Chat met Onboard

Bel mij terug