Onwijs effectief.

Mensgericht en creatief werven

Een werkproces waar anderen een puntje aan kunnen sourcen

De arbeidskrapte belemmert groei en geeft werkdruk. Maar met de juiste aanpak zetten wij deze obstakels om tot kansen. Met elkaar! Hoe we dat doen?

Vanaf het begin iedereen betrekken

Wat is het einddoel? Hoe ziet de planning eruit? We haken alle stakeholders tijdens onze kick-off aan. Of dat nou de hiring managers of HR-afdelingen zijn. Vanaf het begin staan we als partner naast jullie.

Van A zeggen naar B doen: wel zo actiegericht

Een leuk idee brengt (helaas) nog geen kandidaten. Nadat jullie een go geven, gaan we over tot actie. En dat kan gewoon binnen 48 uur!

Altijd verbeteren om nóg onweerstaanbaarder te worden

Het sollicitatieproces kan altijd soepeler. Met frequent contact sturen we snel bij. Waar en wanneer nodig. Zo bouwen we aan wat er toe doet: zorgen dat jij de juiste kandidaten Onboard.

Hét recruitment powerhouse die jouw vacatures invult

Alles wat er bij een soepel sollicitatieproces komt kijken, daar ondersteunen we jou in. Soms is dat gericht sourcen. Een andere keer een wervingscampagne ontwikkelen. Misschien een verrassende selectiedag. Of toch een mix van werkzaamheden.

Zolang het maar aansluit op de behoeftes van jouw ideale kandidaat. En alle verwachtingen ongekend overstijgt.

3 redenen waarom onze Onboarders het verschil met én voor jou maken

Aanpakkende persoonlijkheid

Met de juiste vakvolwassenheid en een gezonde dosis lef ontwikkelen we een wervingstraject. Een traject dat naadloos aansluit op de doelgroep die jullie willen aantrekken. Van awareness creëren tot onboarding.

Vlijmscherpe focus

Als groeiende organisatie zoek je een structurele oplossing om vacatures in te vullen. En dat gaat verder dan ad-hoc vacatures invullen. Van start tot eind zorgen we dat je in no-time de juiste kandidaten aantrekt.

Waardevolle kennis

Onze jarenlange ervaring van non- tot huge-profit zorgt voor inzichten over recruitment en de arbeidsmarkt. Met structuur, tools en trainingen bouwen we een fundering. Wanneer jullie team de vacatures weer overneemt, kunnen jullie zelfstandig met recruitment aan de slag.

Aanpakkende persoonlijkheida person holding a phone and a couple of hands upVlijmscherpe focusa person holding a cameraa person holding a toy guna person holding tools

Anderen over onze krachtige samenwerking

Danielle Justus

Daniëlle Justus

HR Directeur Unilabs

‘De wervingsprocessen, recruitmentsite en content zijn succesvol ontwikkeld en geïmplementeerd. Op een vakkundige en gedreven manier.’
Robert Zaal

Robert Zaal

Directeur Takecarebnb

‘In 2 weken tijd zijn er bijna 100 extra medewerkers aangenomen. De snelheid en professionaliteit die Onboard biedt, kunnen veel organisaties denk ik niet nadoen.’
Henk Borgesius

Hendrik Goeman Borgesius

Directeur Hörmann Alkmaar

‘De recruiter die onze HR-afdeling ondersteunt, is een baken van kennis. We hadden dit veel eerder moeten doen. Zeker omdat recruitment er niet “even” bij kan.’

Meer lezen over ons werk?

Bekijk onze klantverhalen