Ingevulde vacatures. Minder stress.

HR recruitment

Om de continuïteit van je organisatie te waarborgen is gespecialiseerde kennis en kunde in HR en recruitment een must.

Al meer dan 20 jaar heeft Onboard HRM’ers geholpen aan een nieuwe uitdaging. We doen recruitment voor human resources functies van verschillende niveaus, van HR medewerkers tot HR managers, op vast of op interim basis.

Bij Onboard hebben we ervaring bij het selecteren van HR professionals voor uiteenlopende sectoren en bedrijven: groot, middelgroot, internationaal, profit en non-profit. Expertise hebben we in bijna alle branches. Hierdoor weten we altijd de juiste HR professional te koppelen aan jouw vacature.

Wat is HR recruitment?

HR recruitment, ofwel HR werving en selectie, is het proces van het rekruteren van de juiste professionals voor een openstaande human resources vacature.

Voor HR recruitment nemen wij een deel of het gehele HR werving- en selectieproces uit handen en zorgen ervoor dat we de beste kandidaat leveren voor jouw openstaande vacature.

HR werving en selectie uit handen

HRM’ers zijn veel gezocht in het huidige bedrijfsleven. Onboard levert oplossingen op maat voor iedere HR recruitment vacature. Ons gedreven en creatieve team van consultants begrijpen uitdagingen van deze tijd goed. Zij gebruiken sociale media in combinatie met online recruitmentstrategieën om een efficiënte en effectieve selectieprocedure op te zetten. Wij ondersteunen je in alles omtrent W&S voor HRM’ers. Van vacatureteksten schrijven tot aan het sourcen en selecteren van de juiste HRM’er. Daarin ondersteunen we je in één of een combinatie van de volgende gebieden:

  • Interim recruitment: een gemakkelijke schaalbare interim-ondersteuning binnen jouw organisatie om bijvoorbeeld ondersteuning bij uitval te geven of je recruitmentafdeling te versterken.
  • Arbeidsmarktcommunicatie: een dienst die zich focust op het creëren van een sterker werkgeversmerk door doelgroepgerichte communicatie en structurele content verspreiding om latent werkzoekenden aan te trekken.
  • Recruitment project of RPO: direct sourcing en werving & selectie voor een eenmalige opdracht of specifieke ondersteuning zoals vacatureteksten schrijven.

Onze recruitment consultants hebben uiteenlopende sector ervaring, dus ongeacht wat voor HR functie je wilt vervullen, wij helpen je graag verder!

Ons HR recruitment proces: hoe werken we en wat haal jij eruit?

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we diverse trajecten opstarten die aansluiten op human resource management recruitment.

Van een proactieve zoektocht om jouw HR vacature zo snel mogelijk te vervullen tot een langdurig traject waar wij gaan bouwen aan een werkgeversmerk om latent werkzoekenden aan te trekken.

Anderen over onze krachtige samenwerking

Danielle Justus

Daniëlle Justus

HR Directeur Unilabs

‘De wervingsprocessen, recruitmentsite en content zijn succesvol ontwikkeld en geïmplementeerd. Op een vakkundige en gedreven manier.’
Robert Zaal

Robert Zaal

Directeur Takecarebnb

‘In 2 weken tijd zijn er bijna 100 extra medewerkers aangenomen. De snelheid en professionaliteit die Onboard biedt, kunnen veel organisaties denk ik niet nadoen.’
Henk Borgesius

Hendrik Goeman Borgesius

Directeur Hörmann Alkmaar

‘De recruiter die onze HR-afdeling ondersteunt, is een baken van kennis. We hadden dit veel eerder moeten doen. Zeker omdat recruitment er niet “even” bij kan.’

Meer lezen over ons werk?

Bekijk onze klantverhalen