HR recruitment

Om de continuïteit van je organisatie te waarborgen is gespecialiseerde kennis en kunde in HR en recruitment een must.

Al meer dan 20 jaar heeft Onboard HRM’ers geholpen aan een nieuwe uitdaging. We doen recruitment voor human resources functies van verschillende niveaus, van HR medewerkers tot HR managers, op vast of op interim basis.

Bij Onboard hebben we ervaring bij het selecteren van HR professionals voor  uiteenlopende sectoren en bedrijven: groot, middelgroot, internationaal, profit en non-profit. Expertise hebben we in bijna alle branches. Hierdoor weten we altijd de juiste HR professional te koppelen aan jouw vacature.

Wat is HR recruitment?

HR recruitment, ofwel HR werving en selectie, is het proces van het rekruteren van de juiste professionals voor een openstaande human resources vacature.

Voor HR recruitment bij Onboard hebben we Recruitment as a Service (RaaS) ontwikkeld. Hierin nemen wij het deels of gehele HR werving- en selectieproces uit handen en zorgen wij ervoor dat we de beste kandidaat leveren voor jouw openstaande vacature.

RAAS: HR werving en selectie uit handen

HRM’ers zijn veel gezocht in het huidige bedrijfsleven. Onboard levert oplossingen op maat voor iedere HR recruitment vacature. Ons gedreven en creatieve team van consultants begrijpen uitdagingen van deze tijd goed. Zij gebruiken sociale media in combinatie met online recruitmentstrategieën om een efficiënte  en effectieve selectieprocedure op te zetten.

RaaS  is een overkoepelende dienst wat alles bevat omtrent W&S voor HRM’ers, van het schrijven van vacatureteksten tot aan het zoeken selecteren van de juiste HRM’er.

Met RAAS kunnen we je op één van of een combinatie van de volgende gebieden ondersteunen:

Onze recruitment consultants hebben uiteenlopende sector ervaring, dus ongeacht wat voor HR functie je wilt vervullen, wij helpen je graag verder!

Ons HR recruitment proces: Hoe werken we en wat haal jij eruit?

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we diverse trajecten opstarten die aansluiten op jouw wensen voor human resource management recruitment.

Van een proactieve zoektocht om jouw HR vacature zo snel mogelijk te vervullen tot een langdurig traject waar wij gaan bouwen aan een werkgeversmerk om latent werkzoekenden aan te trekken.

Interesse?

Wacht niet langer en ontdek het voordeel dat wij jou kunnen leveren.
Bekijk de mogelijkheden