Marketing recruitment

Op zoek naar marketingmedewerkers? Al meer dan 20 jaar heeft Onboard marketeers binnen elke specialisatie geholpen aan een nieuwe uitdaging. We doen recruitment voor traditionele en online marketing professionals op verschillende niveaus, van uitvoerende kracht tot marketing strateeg, op vaste of op interim basis.

Onze consultants hebben diverse achtergronden bij uiteenlopende sectoren en bedrijven. Hierdoor hebben wij een brede ervaring in de verschillende markten en posities binnen (online) marketing waardoor we snel gekwalificeerde marketeers kunnen voorstellen.

Wat is (online) marketing recruitment?

Marketing recruitment (niet te verwarren met recruitment marketing) is het proces van het rekruteren van de juiste marketing professionals voor een openstaande vacature.

Marketing recruitment bij Onboard bevat het hele marketing spectrum. Van online marketing tot marketing strateeg, wij vinden de juiste professional voor de openstaande vacature binnen jouw bedrijf. Dit is bijvoorbeeld recruitment voor posities zoals SEO Marketeer, SEA Strateeg, of Allround Marketeer.

Met Recruitment as a Service (RaaS) nemen wij dit wervingsproces gedeeltelijk of volledig uit handen en zorgen wij ervoor dat we de beste kandidaat leveren voor jouw openstaande vacature.

RAAS: Marketing werving en selectie uit handen

Online marketing is populairder dan ooit en online marketeers zijn daarom veel gezocht. Onboard biedt oplossingen op maat voor iedere marketing recruitment vacature. Ons gedreven en creatieve team van consultants begrijpen als geen ander de uitdagingen van deze tijd. Wij combineren sociale media met online recruitmentstrategieën om een efficiënt selectietraject op te zetten.

RAAS is een overkoepelende dienst ontwikkeld door Onboard die het gehele of gedeeltelijke marketing werving- en selectieproces uit handen neemt.

Met RAAS kunnen we je op één van of een combinatie van de volgende gebieden ondersteunen:

Onze recruitment consultants hebben uiteenlopende sector ervaring, dus ongeacht wat voor marketing functie je wilt vervullen, wij helpen je graag verder!

Ons marketing recruitment proces: Hoe werken we en wat haal jij eruit?

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we diverse trajecten opstarten die aansluiten op jouw wensen voor off- en online marketing recruitment.

Van een proactieve zoektocht om jouw marketing vacature zo snel mogelijk te vervullen tot een langdurig traject waar wij gaan bouwen aan een werkgeversmerk om latent werkzoekenden aan te trekken.

Interesse?

Wacht niet langer en ontdek het voordeel dat wij jou kunnen leveren.
Bekijk de mogelijkheden