Ingevulde vacatures. Minder stress.

Marketing recruitment

Op zoek naar marketingmedewerkers? Al meer dan 20 jaar heeft Onboard marketeers binnen elke specialisatie geholpen aan een nieuwe uitdaging. We doen recruitment voor traditionele en online marketing professionals op verschillende niveaus, van uitvoerende kracht tot marketing strateeg. Maar ook op vaste of op interim basis!

Wat is (online) marketing recruitment?

Marketing recruitment (niet te verwarren met recruitment marketing) is het proces van het rekruteren van de juiste marketing professionals voor een openstaande vacature.

Marketing recruitment bij Onboard bevat het hele marketing spectrum. Van online marketing tot marketing strateeg, wij vinden de juiste professional voor de openstaande vacature binnen jouw bedrijf. Dit is bijvoorbeeld recruitment voor posities zoals SEO Marketeer, SEA Strateeg, of Allround Marketeer.

Wij nemen dit wervingsproces gedeeltelijk of volledig uit handen en zorgen ervoor dat we de beste kandidaat leveren voor jouw openstaande vacature(s).

Marketing werving en selectie uit handen

Online marketing is populairder dan ooit en online marketeers zijn daarom veel gezocht. Onboard biedt oplossingen op maat voor iedere marketing recruitment vacature. Ons gedreven en creatieve team van consultants begrijpen als geen ander de uitdagingen van deze tijd. Wij combineren sociale media met online recruitmentstrategieën om een efficiënt selectietraject op te zetten. Daarin ondersteunen we je in één of een combinatie van de volgende gebieden:

  • Interim recruitment: een gemakkelijke schaalbare interim-ondersteuning binnen jouw organisatie om bijvoorbeeld ondersteuning bij uitval te geven of je recruitmentafdeling te versterken.
  • Arbeidsmarktcommunicatie: een dienst die zich focust op het creëren van een sterker werkgeversmerk door doelgroepgerichte communicatie en structurele content verspreiding om latent werkzoekenden aan te trekken.
  • Recruitment project of RPO: direct sourcing en werving & selectie voor een eenmalige opdracht of specifieke ondersteuning zoals vacatureteksten schrijven.

Ongeacht wat voor marketingfunctie je wilt vervullen: wij helpen je graag verder!

Ons marketing recruitment proces: hoe werken we en wat haal jij eruit?

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we diverse trajecten opstarten die aansluiten op jouw wensen voor off- en online marketing recruitment.

Van een proactieve zoektocht om jouw marketing vacature zo snel mogelijk te vervullen tot een langdurig traject waar wij gaan bouwen aan een werkgeversmerk om latent werkzoekenden aan te trekken.

Onze consultants hebben diverse achtergronden bij uiteenlopende sectoren en bedrijven. Hierdoor hebben wij een brede ervaring in de verschillende markten en posities binnen (online) marketing. Daardoor kunnen we snel gekwalificeerde marketeers voorstellen.

Anderen over onze krachtige samenwerking

Danielle Justus

Daniëlle Justus

HR Directeur Unilabs

‘De wervingsprocessen, recruitmentsite en content zijn succesvol ontwikkeld en geïmplementeerd. Op een vakkundige en gedreven manier.’
Robert Zaal

Robert Zaal

Directeur Takecarebnb

‘In 2 weken tijd zijn er bijna 100 extra medewerkers aangenomen. De snelheid en professionaliteit die Onboard biedt, kunnen veel organisaties denk ik niet nadoen.’
Henk Borgesius

Hendrik Goeman Borgesius

Directeur Hörmann Alkmaar

‘De recruiter die onze HR-afdeling ondersteunt, is een baken van kennis. We hadden dit veel eerder moeten doen. Zeker omdat recruitment er niet “even” bij kan.’

Meer lezen over ons werk?

Bekijk onze klantverhalen