Ingevulde vacatures. Minder stress.

Logistiek recruitment

De groeiende internationalisering van het bedrijfsleven, evenals de vooruitgang van automatisering, digitalisering en een algeheel tekort aan logistiek personeel hebben een aanzienlijk effect gehad op de logistieke sector.

Al deze veranderingen hebben invloed op de verwachtingen die aan sollicitanten worden gesteld, of het nu gaat om het groeiende aantal buitenlandse bedrijven of de inzet van nieuwe technologieën.

Met meer dan 20 jaar heeft Onboard logistiek personeel geholpen aan een nieuwe uitdaging. We doen recruitment voor logistieke functies van verschillende niveaus in het bedrijfsleven, Magazijnmedewerkers tot aan Logistic Managers, op vaste of op interim basis. Door deze ervaring en ons recruitmentproces weten we altijd de juiste logistieke professional te koppelen aan jouw vacature.

Wat is logistics recruitment?

Logistics recruitment, (ofwel logistiek recruitment in het Nederlands) is het proces van het rekruteren van de juiste logistieke professionals voor een openstaande vacature. Hierin nemen wij een deel of het gehele logistiek werving- en selectieproces uit handen. De uitkomst? Wij zorgen ervoor dat we de beste kandidaat leveren voor jouw openstaande vacature(s)!

Logistiek werving en selectie uit handen

Met een tekort aan logistiek personeel worden de functies die daaronder vallen veel gezocht in het huidige bedrijfsleven. Onboard biedt oplossingen op maat voor ieder logistiek recruitment vraagstuk. Ons gedreven en creatieve team van consultants begrijpen de uitdagingen van deze tijd goed en gebruiken online recruitment in combinatie met sociale media strategieën om een efficiënte en effectieve selectieproces op te zetten. Wij kunnen het gehele logistieke werving- en selectieproces uit handen nemen. Van het schrijven van vacatureteksten tot aan het zoeken selecteren van de juiste kandidaten. Daarin ondersteunen we je in één of een combinatie van de volgende gebieden:

  • Interim recruitment: een gemakkelijke schaalbare interim-ondersteuning binnen jouw organisatie om bijvoorbeeld ondersteuning bij uitval te geven of je recruitmentafdeling te versterken.
  • Arbeidsmarktcommunicatie: een dienst die zich focust op het creëren van een sterker werkgeversmerk door doelgroepgerichte communicatie en structurele content verspreiding om latent werkzoekenden aan te trekken.
  • Recruitment project of RPO: direct sourcing en werving & selectie voor een eenmalige opdracht of specifieke ondersteuning zoals vacatureteksten schrijven.

Onze recruitment consultants hebben uiteenlopende sector ervaring, dus ongeacht wat voor logistieke functie je wilt vervullen, wij helpen je graag verder!

Ons logistics recruitment proces: hoe werken we en wat haal jij eruit?

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we diverse trajecten opstarten die aansluiten op jouw wensen voor logistiek recruitment.

Van een proactieve zoektocht om jouw logistieke vacature zo snel mogelijk te vervullen tot een langdurig traject waar wij bouwen aan een werkgeversmerk om latent werkzoekenden aan te trekken.

Anderen over onze krachtige samenwerking

Danielle Justus

Daniëlle Justus

HR Directeur Unilabs

‘De wervingsprocessen, recruitmentsite en content zijn succesvol ontwikkeld en geïmplementeerd. Op een vakkundige en gedreven manier.’
Robert Zaal

Robert Zaal

Directeur Takecarebnb

‘In 2 weken tijd zijn er bijna 100 extra medewerkers aangenomen. De snelheid en professionaliteit die Onboard biedt, kunnen veel organisaties denk ik niet nadoen.’
Henk Borgesius

Hendrik Goeman Borgesius

Directeur Hörmann Alkmaar

‘De recruiter die onze HR-afdeling ondersteunt, is een baken van kennis. We hadden dit veel eerder moeten doen. Zeker omdat recruitment er niet “even” bij kan.’

Meer lezen over ons werk?

Bekijk onze klantverhalen