Logistiek recruitment

De groeiende internationalisering van het bedrijfsleven, evenals de vooruitgang van automatisering, digitalisering en een algeheel tekort aan logistiek personeel hebben een aanzienlijk effect gehad op de logistieke sector.

Al deze veranderingen hebben invloed op de verwachtingen die aan sollicitanten worden gesteld, of het nu gaat om het groeiende aantal buitenlandse bedrijven of de inzet van nieuwe technologieën.

Al meer dan 20 jaar heeft Onboard logistiek personeel geholpen aan een nieuwe uitdaging. We doen recruitment voor logistieke  functies van verschillende niveaus in het bedrijfsleven, Magazijnmedewerkers tot aan Logistic Managers, op vaste of op interim basis. Door deze ervaring en ons recruitmentproces weten we altijd de juiste logistieke professional te koppelen aan jouw vacature.

Wat is logistics recruitment?

Logistics recruitment, (ofwel logistiek recruitment in het Nederlands) is het proces van het rekruteren van de juiste logistieke professionals voor een openstaande vacature.

Bij Onboard hebben we hiervoor Recruitment as a Service (RaaS) ontwikkeld. Hierin nemen wij het deels of het gehele logistiek werving- en selectieproces uit handen en zorgen wij ervoor dat we de beste kandidaat leveren voor jouw openstaande vacature.

RAAS: Logistiek werving en selectie uit handen

Met een tekort aan logistiek personeel worden de functies die daaronder vallen veel gezocht in het huidige bedrijfsleven. Onboard biedt oplossingen op maat voor ieder logistiek recruitment vraagstuk.

Ons gedreven en creatieve team van consultants begrijpen de uitdagingen van deze tijd goed en gebruiken online recruitment in combinatie met sociale media strategieën om een efficiënte  en effectieve selectieproces op te zetten.

RaaS is een overkoepelende dienst ontwikkeld door Onboard die het gehele logistieke werving- en selectieproces uit handen neemt. Van het schrijven van vacatureteksten tot aan het zoeken selecteren van de juiste kandidaten, RaaS ontzorgt deels of het volledige proces.

Met RaaS kunnen we je op één van of een combinatie van de volgende gebieden ondersteunen:

Onze recruitment consultants hebben uiteenlopende sector ervaring, dus ongeacht wat voor logistiek functie je wilt vervullen, wij helpen je graag verder!

Ons logistics recruitment proces: Hoe werken we en wat haal jij eruit?

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we diverse trajecten opstarten die aansluiten op jouw wensen voor logistiek recruitment.

Van een proactieve zoektocht om jouw logistieke vacature zo snel mogelijk te vervullen tot een langdurig traject waar wij gaan bouwen aan een werkgeversmerk om latent werkzoekenden aan te trekken.

Interesse?

Wacht niet langer en ontdek het voordeel dat wij jou kunnen leveren.
Bekijk de mogelijkheden