Ingevulde vacatures. Minder stress.

Sales recruitment

Wat is sales recruitment?

De definitie van sales recruitment is het proces van het werven en selecteren van de relevante professionals voor een openstaande functie binnen sales.

Met andere woorden: de juiste sales professional vinden voor de juiste commerciële functie binnen jouw bedrijf. Dit is bijvoorbeeld recruitment voor posities zoals Customer Success Manager, Business Development Consultant en Teamleiders Sales.

Wij nemen dit wervingsproces deels of volledig uit handen en zorgen ervoor dat we de beste kandidaat leveren voor jouw openstaande commerciële vacature.

Sales werving en selectie uit handen

Wij leveren maatwerkoplossingen voor ieder recruitment vraagstuk. Ons gedreven en creatieve team van consultants begrijpen als geen ander de uitdagingen van deze tijd. Wij gebruiken sociale media in combinatie met online recruitmentstrategieën om een efficiënt selectietraject op te zetten. We kunnen het gehele of gedeeltelijke sales recruitment proces uit handen nemen. Daarin ondersteunen we je in één of een combinatie van de volgende gebieden:

  • Interim recruitment: een gemakkelijke schaalbare interim-ondersteuning binnen jouw organisatie om bijvoorbeeld ondersteuning bij uitval te geven of je recruitmentafdeling te versterken.
  • Arbeidsmarktcommunicatie: een dienst die zich focust op het creëren van een sterker werkgeversmerk door doelgroepgerichte communicatie en structurele content verspreiding om latent werkzoekenden aan te trekken.
  • Recruitment project of RPO: direct sourcing en werving & selectie voor een eenmalige opdracht of specifieke ondersteuning zoals vacatureteksten schrijven.

Ons sales recruitment proces: hoe werken we en wat haal jij eruit?

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we diverse trajecten opstarten die aansluiten op jouw wensen voor sales recruitment.

Van een proactieve zoektocht om jouw commerciële vacature zo snel mogelijk te vervullen tot een langdurig traject waar wij gaan bouwen aan een werkgeversmerk om latent werkzoekenden aan te trekken. Al meer dan 20 jaar heeft Onboard onder andere Accountmanagers, Sales Directors, Sales consultants geholpen aan een nieuwe uitdaging.

We doen recruitment voor sales professionals op verschillende niveaus in het bedrijfsleven. Zo ontzorgen we organisaties die op zoek zijn naar beginnende, maar ook ervaren professionals. Op vaste of op interim basis!

Onze consultants hebben diverse achtergronden bij uiteenlopende sectoren en bedrijven. Hierdoor hebben wij een brede expertise in verschillende markten, zoals: werving en selectie voor logistiek en marketing recruitment. Ook is er veel ervaring in posities binnen sales waardoor we snel gekwalificeerde sales kandidaten voorstellen.

Anderen over onze krachtige samenwerking

Danielle Justus

Daniëlle Justus

HR Directeur Unilabs

‘De wervingsprocessen, recruitmentsite en content zijn succesvol ontwikkeld en geïmplementeerd. Op een vakkundige en gedreven manier.’
Robert Zaal

Robert Zaal

Directeur Takecarebnb

‘In 2 weken tijd zijn er bijna 100 extra medewerkers aangenomen. De snelheid en professionaliteit die Onboard biedt, kunnen veel organisaties denk ik niet nadoen.’
Henk Borgesius

Hendrik Goeman Borgesius

Directeur Hörmann Alkmaar

‘De recruiter die onze HR-afdeling ondersteunt, is een baken van kennis. We hadden dit veel eerder moeten doen. Zeker omdat recruitment er niet “even” bij kan.’

Meer lezen over ons werk?

Bekijk onze klantverhalen