Sales recruitment

Al meer dan 20 jaar heeft Onboard onder andere Accountmanagers, Sales Directors, Sales consultants geholpen aan een nieuwe uitdaging.

We doen recruitment voor sales professionals op verschillende niveaus in het bedrijfsleven, zo ontzorgen we organisaties die op zoek zijn naar beginnende, maar ook ervaren professionals, op vast of op interim basis.

Onze consultants hebben diverse achtergronden bij uiteenlopende sectoren en bedrijven. Hierdoor hebben wij een brede expertise in verschillende markten, zoals: werving en selectie voor logistiek en marketing recruitment. Ook is er veel ervaring in posities binnen sales waardoor we snel gekwalificeerde sales kandidaten kunnen voorstellen.

Wat is sales recruitment?

De definitie van sales recruitment is het proces van het werven en selecteren van de relevante professionals voor een openstaande functie binnen sales.

Met andere woorden: de juiste sales professional vinden voor de juiste commerciële functie binnen jouw bedrijf. Dit is bijvoorbeeld recruitment voor posities zoals Customer Success Manager, Business Development Consultant en Teamleiders Sales.

Met Recruitment as a Service (RaaS) nemen wij dit wervingsproces deels of volledig uit handen en zorgen wij ervoor dat we de beste kandidaat leveren voor jouw openstaande commerciële vacature.

RAAS: Sales werving en selectie uit handen

Wij leveren maatwerkoplossingen voor ieder recruitment vraagstuk. Ons gedreven en creatieve team van consultants begrijpen als geen ander de uitdagingen van deze tijd. Wij gebruiken sociale media in combinatie met online recruitmentstrategieën om een efficiënt selectietraject op te zetten.

RaaS is een overkoepelende dienst ontwikkeld door Onboard die het gehele of gedeeltelijke sales recruitment proces uit handen neemt.

Met RaaS kunnen we je op één van of in een combinatie van de volgende gebieden ondersteunen:

Ons sales recruitment proces: Hoe werken we en wat haal jij eruit?

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we diverse trajecten opstarten die aansluiten op jouw wensen voor sales recruitment.

Van een proactieve zoektocht om jouw commerciële vacature zo snel mogelijk te vervullen tot een langdurig traject waar wij gaan bouwen aan een werkgeversmerk om latent werkzoekenden aan te trekken.

Interesse?

Wacht niet langer en ontdek het voordeel dat wij jou kunnen leveren.
Bekijk de mogelijkheden