Missie

Onboard fungeert als intermediair tussen organisaties en de arbeidsmarkt en is succesvol in het leveren van kandidaten door middel van het op creatieve wijze en grootschalig zichtbaar maken van talent.


Visie

Onboard heeft een uniek en uniform basisproces. Dit recruitmentproces wordt door Onboard Recruiters gebruikt en zo aangeboden aan onze opdrachtgevers. Al onze recruiters volgen ons Young Talent Program. HBO/WO starters worden opgeleid tot succesvolle recruiters.

Wij werken met door Onboard opgeleide recruiters die persoonlijk communiceren met de arbeidsmarkt en maken hierbij gebruik van social media, video-en mobiele toepassingen. Onboard geeft daardoor invulling aan candidate & client experience. Vacatures worden altijd succesvol ingevuld Onze recruiters focussen zich op de klant; Onboard faciliteert de opdrachtgever en recruiter in het gehele proces. De komende 5 jaar verdubbelt ieder jaar het aantal declarabele uren. Om deze doelstelling te behalen hebben potentiële opdrachtgevers Onboard top-of-mind op het moment dat zij vacatures hebben. Onze ondernemende recruiters ontwikkelen maatwerkoplossingen, zijn persoonlijk verantwoordelijk voor het verwerven en succesvol volbrengen van onze opdrachten. Onze recruiters overtreffen de verwachtingen; “exceed expectations”.

De recruiters werken onderling intensief samen met als doel het delen van kennis en ervaringen. Onboard recruiters zijn herkenbaar in de markt door hun Onboard DNA.


Het Onboard DNA

Onboard kenmerkt zich door Recruiters, Consultants en Managers met het echte Onboard DNA. Hiermee zijn wij onderscheidend en gegarandeerd succesvol voor onze opdrachtgevers. Het Onboard DNA bestaat uit:

 • Technologie is de sleutel tot recruitment succes 
 • Individueel talent maken wij zichtbaar
 • Nieuwsgierigheid naar innovatie op het gebied van recruitment
 • Een positieve instelling en een aanpassingsvermogen aan iedere organisatie
 • Expertise op het gebied van zowel specialistische vacatures, als op het gebied van bulkvacatures
 • Het motto ‘exceed expectations’
 • Ultieme candidate & customer experience
 • Het bieden van de perfecte maatwerkoplossing voor ieder recruitmentvraagstuk!

Onze Opdrachtgevers

De Onboard werkwijze komt het best tot zijn recht bij organisaties die:

  • Een ad hoc recruitment vraagstuk hebben
  • Lef en creativiteit zoeken
  • Op zoek zijn naar de allerbeste kandidaten
  • Resultaten willen behalen
  • Constant willen verbeteren
  • Ondernemerschap willen zien
  • De focus leggen op kosten

Online: International Bike Group – Iamsterdam – Teleperformance – Dell – Paazl – Combird. Openbaar vervoer: NS – Prorail – Arriva – RET – HiSpeed – HTM – GVB. Overheid en non-profit: Gemeente Hollands Kroon – HLT Samen (gemeente Hillegom, Lisse en Teylingen) – Autoriteit Consument en Markt (ACM). Retail:  T-Mobile – Apple – Hunkemöller – Mediamarkt – Van Neerbos Bouwmarkten – Hugo Boss – Fietsenwinkel.nl Technologie:  VolkerWessels Telecom – Poseidon – H&R Automatisering – Canon – Nederland Isoleert – . F&B: Avandis – Domino’s Pizza – Heineken. Financieel: ING – ABN Amro – PwC – VEVP. Industrie:  Jacobs Douwe Egberts – SC Johnson – Caterpillar. Automotive: Pon Automotive – Kia – Horeca,  Leisure & events: Madamme Tussauds – Koninklijke Horeca Nederland – Mattel – UBM. Medisch: De Bedrijfspoli – Specsavers – Brocacef – Mediq – Psytrec – . Toezicht & Veiligheid: Securtitas – NS Veiligheid & Service – G4S. Media: Metro – De Persgroep – Mediastages.

Het Onboard DNA

icon Recruitment Events Created with Sketch.

Recruitment events

Instroom van een grote groep talent in één keer. Wij creëren een vibe rond uw organisatie die zowel in de arbeidsmarkt als intern heel wat los maakt. Tijdens het informatie- en selectie-event komen kandidaten en hiring managers samen en wordt direct gematcht.

icon Recruitment Events Created with Sketch.

Social Recruitment

Via Social Media komen bedrijven en werkzoekenden bij elkaar. Onboard snapt als geen ander wat de informele regels op Social Media zijn en weet op de juiste manier vacatures onder de aandacht te brengen en een grote stroom sollicitanten op gang te brengen.

icon Talentpool Created with Sketch.

Talentpool

Wij hebben altijd kandidaten klaar staan die kunnen instromen wanneer het u uitkomt. Wij werven en selecteren continu kandidaten en nemen ze op in de talentpool. Unieke dienstverlening voor organisaties die continu talent willen laten instromen.

 • Dank voor de in-house training. Van de deelnemers kreeg ik veel positieve reacties terug. Jouw manier van lesopbouw met veel praktische opdrachten werd zeer gewaardeerd.

  Monique Amse

  Directeur @MediaSTAGES en @MediaRECRUITMENT

 • Aangezien alles via Skype gaat hoef je niet onnodig te reizen voor een gesprek van een half uur. Het totaalconcept klopt en is een voorbeeld voor andere bedrijven!

  Tim van Laerhoven

  Adwords Online Strategist @Google ETO

 • Het is erg fijn samenwerken met Onboard. Ze regelen en organiseren deze trajecten zeer strak. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Resultaat: 11 machinisten voor NS.

  Marcel Brandsen

  Technisch Manager @NPN Drukkers

 • Ik ervaar de samenwerking met onboard als erg professioneel maar ook heel informeel. Ze zitten er boven op en zorgen dat alles goed geregeld is, zowel voor het personeel als de klant.

  Roenie Willems van Beveren

  Sales Manager @Media Markt

 • Onboard staat garant voor uitstekende begeleiding, zeer snelle terugkoppeling gedurende het hele proces en duidelijke en ook open communicatie naar sollicitanten toe.

  Kevin Strietman

  Project Management Officer @iSense ICT

 • Onboard recruiter Nicky is in korte tijd enorm van toegevoegde waarde geweest voor Securitas Aviation, Was vertrouwd de organisatie en zeer succesvol. Bedankt!

  Roelof Pauw

  HR Manager @Securitas Aviation

 • Bij VolkerWessels heeft Onboard de Workshop Doelgroep analyse gegeven.  Een workshop vol enthousiasme en energie! Goed en professioneel. Bedankt!

  Nike Bosma

  Recruiter @VolkerWessels Telecom

 • Onboard heeft in de Ben periode een zeer inventief en voor dat moment uiterst creatief wervingsproces opgezet. Onboard was voor Ben een partner in de juiste zin van het woord.

  Jan van der Weijden

  Directer @Cvision

 • Ik ben ontzettend blij ik door Onboard benaderd ben voor hun T-Mobile Masterclass werken in een T-Shop is veel meer dan “winkeltje spelen!”

  Marc Heijnen

  Portfolio Manager @T-Mobile Nederland

Recente publicaties op Linkedin

In de Pers: Onboard verslaat multinationals in ‘Best Beoordeelde Werkgevers 2018’  https://lnk

Naar artikel

★Onboard is wederom SNA-keurmerk (NEN 4400-1) approved★ Vandaag is de audit vlekkeloos verlopen

Naar artikel

Hot News: Dit zijn de 20 best beoordeelde werkgevers in Nederland. ★Onboard op de 3e plek★ Join

Naar artikel

Geïnteresseerd in 1 van onze diensten?

Laat dan uw gegevens achter en wij bellen u zsm terug.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.