Tijdelijk in-house. Altijd flexibel.

Interim recruitment

a man wearing a black shirta man wearing a black shirt

Door de arbeidskrapte is een goed ingericht sollicitatieproces een must binnen elke organisatie.

Onze in-house interim recruiters werken aan jouw wervingsvraagstuk terwijl zij bouwen aan het opzetten van het optimale sollicitatieproces.

Ontvang jouw kansen
Wat is interim recruitment?

Wat is interim recruitment?

Een interim recruiter wordt tijdelijk ingehuurd om het wervingsproces in goede banen te leiden en het relevante wervingsvraagstuk op te lossen.

Heeft jouw organisatie lastig invulbare vacatures die maar open blijven staan? Of een wervingsproject waarvoor je een paar extra handen en kennis goed kunt gebruiken? Dan is de kans groot dat onze Onboarders je daarmee kunnen ondersteunen!

Waarom aan de slag met interim recruitment?

Een interim recruiter werkt aan continuïteit in jouw wervingsproces. Naast de focus om openstaande vacatures in te vullen, richten zij zich ook op:

Vergroting van kennis

Interim recruiters weten precies wat er speelt in de arbeidsmarkt. Ze zijn bevlogen in het toepassen van wervingstechnieken. Maar maken ook de juiste impact in het structureren van sollicitatieprocessen. Deze kennis vloeit door de inzet van tools, trainingen en structuur georganiseerd de organisatie in. Zo leert jouw team van ons en werk je aan de lange termijn.

Meer bekendheid

Door in-house te werken, leren interim recruiters jouw organisatie goed kennen en dragen zij dit uit aan jouw ideale kandidaten. Zo vergroten we de bekendheid van jouw organisatie op de arbeidsmarkt. Constant!

Verwachtingen overtreffen

Door WOW-momenten toe te voegen aan iedere stap van het sollicitatieproces, houden we alle kandidaten continu aangehaakt.

Interim recruitment ondersteuning van Onboard

Afhankelijk van de nodige tijdsperiode en doelen, stellen we met elkaar een plan van aanpak op. Zo biedt onze Onboarder de ondersteuning waar jij dat nodig hebt. Vanzelfsprekend is een inhoudelijke en persoonlijke fit met elkaar belangrijk.

Hoe we jou kunnen helpen? Onze Onboarders kunnen je bijvoorbeeld ondersteunen in het zoeken naar kandidaten, maar ook om het sollicitatieproces of gesprekken te structureren.

Anderen over onze krachtige samenwerking

Henk Borgesius

Hendrik Goeman Borgesius

Directeur Hörmann Alkmaar

‘De recruiter die onze HR-afdeling ondersteunt, is een baken van kennis. We hadden dit veel eerder moeten doen. Zeker omdat recruitment er niet “even” bij kan.’
Robert Zaal

Robert Zaal

Directeur Takecarebnb

‘In 2 weken tijd zijn er bijna 100 extra medewerkers aangenomen. De snelheid en professionaliteit die Onboard biedt, kunnen veel organisaties denk ik niet nadoen.’
Danielle Justus

Daniëlle Justus

HR Directeur Unilabs

‘De wervingsprocessen, recruitmentsite en content zijn succesvol ontwikkeld en geïmplementeerd. Op een vakkundige en gedreven manier.’

Meer lezen over ons werk?

Bekijk onze klantverhalen

Zijn er nog vragen?

Hoelang kan een in-house recruiter bij ons werken?

Dat is aan jou. We vinden het wel belangrijk om je de tools, kennis en handvatten te geven om recruitment in-house op te pakken. Als je daar klaar voor bent.

Is het mogelijk om interim recruitment op- en af te schalen?

Zeker! We begrijpen dat organisaties te maken hebben met ups en downs. Dat heeft invloed op je vacatures en dat vertaalt zich door naar de vraag die je van ons nodig hebt. Of je meer of minder interim recruiters nodig hebt: in een handomdraai schalen we naar wat nodig is.

Hoe bepalen we samen welke interim recruiter er bij ons komt werken?

Voordat we aan de slag gaan, zorgen we dat er een goede afstemming is tussen alle stakeholders en het interne team. Een match tussen recruiter en jou is net zo belangrijk als die kandidaat en organisatie. Uiteraard.