Groot, groter, grootst?

Recruitment project

a woman smiling and holding a phonea person wearing a hat and holding a paper

Een schaalvergroting, aanhoudende werkdruk of bedrijfstransformatie: genoeg redenen waardoor jouw organisatie in een korte tijd aanzienlijk meer mensen aan wilt nemen.

En daar komen complexe en grootschalige recruitment projecten bij kijken.

Wij helpen je deze verandering van de grond te krijgen door de nodige werkzaamheden uit handen te nemen.

Ontvang jouw kansen
Wat is een recruitment project?

Wat is een recruitment project?

Best simpel: wanneer je minimaal 20 tot 1.200 vacatures binnen een jaar ingevuld wilt hebben.

Afhankelijk van het vraagstuk en de behoeftes, stemmen we samen af hoe we het recruitment project verder inrichten. Daarbij werken we altijd vanuit de naam van jouw organisatie. En haken we vanaf het begin vanzelfsprekend alle afdelingen aan.

Wat voor RPO valt er onder recruitment project?

Recruitment project is een vorm van Recruitment Process Outsourcing (RPO). Afhankelijk van de wensen van jouw organisatie, kunnen we op de volgende manieren het recruitment project inrichten:

Project RPO

Jouw organisatie maakt een periode van snelle transformatie door en heeft extra ondersteuning nodig op bepaalde plekken in het wervingsproces. Denk aan vacatureteksten schrijven, sollicitaties kwalificeren of kandidaten interviewen.

Volledige RPO

Je wilt alle aspecten van de wervingswerkzaamheden volledig uitbesteden. Van begin tot eind in het sollicitatieproces. En door heel de organisatie dus.

Waarom aan de slag met recruitment project?

Een langdurige time-to-hire of slechte match tussen kandidaat en werkgever kost niet alleen tijd. Het kost ook een hoop energie en geld.

In een tijd waar organisaties geconfronteerd worden met toenemende veranderingen en concurrentie, wordt van HR verwacht dat de time-to-hire versnelt, kosten verlagen en wervingsprocessen optimaliseren.

Wij helpen jouw organisatie met een recruitment project vooruit door:

  • Time-to-hire te verlagen: minder druk van openstaande vacatures door simpelweg effectiever te kwalificeren, te interviewen en aan te nemen.
  • Kandidatenervaring te verbeteren: er ontstaat een centraal punt om kandidaten betrokken te houden gedurende het wervingsproces.

Recruitment project van Onboard

Voor scale-ups en grote corporates in verschillende markten hebben wij de afgelopen 20 jaar gewerkt aan complexe herstructureringsprocessen en uitdagende schaalvergrotingen.

Onze aanpak daarin is simpel: we luisteren, begrijpen jouw behoeften en bouwen een flexibel wervingsproces dat meegroeit met jouw organisatie.

Zie ons als het missende onderdeel van de menselijke magneet voor jouw organisatie. Wij trekken aan, zodat jij je kan richten op betrokkenheid, behoud en welzijn.

Anderen over onze krachtige samenwerking

Robert Zaal

Robert Zaal

Directeur Takecarebnb

‘In 2 weken tijd zijn er bijna 100 extra medewerkers aangenomen. De snelheid en professionaliteit die Onboard biedt, kunnen veel organisaties denk ik niet nadoen.’
Danielle Justus

Daniëlle Justus

HR Directeur Unilabs

‘De wervingsprocessen, recruitmentsite en content zijn succesvol ontwikkeld en geïmplementeerd. Op een vakkundige en gedreven manier.’
Henk Borgesius

Hendrik Goeman Borgesius

Directeur Hörmann Alkmaar

‘De recruiter die onze HR-afdeling ondersteunt, is een baken van kennis. We hadden dit veel eerder moeten doen. Zeker omdat recruitment er niet “even” bij kan.’

Meer lezen over ons werk?

Bekijk onze klantverhalen

Zijn er nog vragen?

Wat voor functies werven jullie bij een recruitment project of RPO?

Eigenlijk allemaal. Dat kunnen trainees zijn, maar ook senior management. En alles wat daartussen valt. Of je nou nieuwe collega's zoekt om je scale-up te schalen of een international bent die staat te schreeuwen om nieuw talent. Wij helpen je met het vinden van de juiste mensen. Dat hebben we in de afgelopen 20+ jaar gedaan voor best wat toffe merken gedaan. Bijvoorbeeld voor de NS, Gemeente Noordwijk en Het Rode Kruis.

Wat voor wervingswerkzaamheden vallen er in een recruitment project?

Dat hangt volledig af van jullie behoefte. We kunnen jullie helpen in het hele proces of onderdelen daarvan. Dus van awareness tot het aannemen en alles wat daar tussenin valt. Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen in selectiedagen, vormgeven van arbeidsmarktcommunicatie of op locatie ondersteunen.

Hoe zorgen we dat vacatures zo snel mogelijk ingevuld worden?

Aan de hand van jullie vraag en doelstellingen zorgen we dat de juiste ondersteuning ingezet wordt. Hoe groot de vraag ook is: we zorgen dat de werving binnen 24 uur begint. Benieuwd hoe we dat gedaan hebben? Check hier de klantverhalen van onze samenwerkingen!