Recruitment zorg en welzijn

Personeelstekort in de zorgsector is helaas steeds vaker een uitdaging waar ziekenhuizen en zorginstellingen tegenaan lopen. Onboard heeft 20 jaar ervaring in het vervullen van de meest uitdagende vacatures.

Recruitment in de zorg doen we voor elke onderliggende sector; van verpleegkundige of medewerkers in de thuiszorg tot aan dokters en chirurgen. Onze medewerkers hebben diverse achtergronden bij uiteenlopende sectoren en instellingen.

Hierdoor hebben wij een brede ervaring in de verschillende vacatures en posities binnen de zorg en welzijn en kunnen we binnen 1 maand gekwalificeerde kandidaten voorstellen.

Wat is recruitment binnen de zorg?

Recruitment in zorg en welzijn is het proces van het vinden van de juiste professional voor een openstaande vacature. Met het huidige personeelstekort in de zorg lopen veel zorginstellingen tegen een onderbemanning aan. De op maat gemaakte recruitment oplossing van Onboard is hier de oplossing voor.

Met Recruitment as a Service (RaaS) nemen wij dit wervingsproces deels of volledig uit handen en zorgen wij ervoor dat we de beste kandidaat leveren voor jouw openstaande vacature.

RAAS: Dé oplossing voor het personeelstekort in de zorg

Onboard biedt oplossingen op maat voor iedere vacature binnen de zorgsector. Ons gedreven team van consultants begrijpen als geen ander de uitdagingen over het personeelstekort in deze tijd. Wij gebruiken verschillende methoden en recruitmentstrategieën om een efficiënt selectietraject op te zetten voor het rekruteren van zorgprofessionals.

RaaS is een overkoepelende dienst ontwikkeld door Onboard die gedeeltelijk of het gehele zorg werving- en selectieproces uit handen neemt. Met RaaS kunnen we je op één van of een combinatie van de volgende gebieden ondersteunen:

Onze recruitment consultants hebben uiteenlopende sector ervaring, dus ongeacht wat voor zorg functie je wilt vervullen, wij helpen je graag verder!

Ons zorg recruitment proces: Hoe werken we en wat haal jij eruit?

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we diverse trajecten opstarten die aansluiten op jouw wensen voor werving en selectie in de zorgsector.

Van een proactieve zoektocht om jouw vacature zo snel mogelijk te vervullen tot een langdurig traject waar wij gaan bouwen aan een werkgeversmerk om latent werkzoekenden aan te trekken.

Interesse?

Wacht niet langer en ontdek het voordeel dat wij jou kunnen leveren.
Bekijk de mogelijkheden